Βαθμολογία

Ανακοίνωση της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» για την συνεδρίαση του Δ.Σ.

Ανακοίνωση της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» σχετικά με την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, της Παρασκευής 9  Μαΐου 2014 και τη συζήτηση του θέματος «Ενημέρωση για την πορεία της Εισαγγελικής παραγγελίας για την καταγγελία περί οικονομικού ελλείμματος στο Δήμο Λαρισαίων»:

«Η δημοτική αρχή, εννιά μόλις ημέρες πριν από τις εκλογές, συγκαλεί το Δημοτικό Συμβούλιο όπου στην ημερήσια διάταξη εμφανίζεται ως πρώτο θέμα "Ενημέρωση για την πορεία της Εισαγγελικής παραγγελίας για την καταγγελία περί οικονομικού ελλείμματος στο Δήμο Λαρισαίων". Ζητήσαμε αλλά δεν μας δόθηκε καμία εισήγηση επί του θέματος.

Από δημοσιογραφικές πληροφορίες φέρεται το θέμα να αφορά καταγγελία για ταμειακό έλλειμμα σε ένα τρίμηνο του 2012. Τίποτα άλλο – εκτός από τον προεκλογικό σχεδιασμό του δημάρχου – δεν τεκμηριώνει την αναγκαιότητα και τον επείγοντα χαρακτήρα της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να συμμετέχουμε σε μια συνεδρίαση που υποβιβάζει το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα θέματα αυτά μπορούν και θα συζητηθούν μετά τις εκλογές με την κατάθεση όλων των στοιχείων και την νηφάλια προσέγγισή τους πέρα και έξω από το εκλογικό κλίμα των ημερών».