Βαθμολογία

Να τερματίσει στη 2η θέση…

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Η 28η αγωνιστική για το πρωτάθλημα στο 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας αποτελεί ακόμη μια δοκιμασία για τον Οικονόμο στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος της Τσαριτσάνης να τερματίσει στη 2η θέση του ομίλου, την οποία άλλωστε κατέχει από την αρχή της φετινής περιόδου, θεωρώντας πως είναι μια διάκριση που αξίζει και ταιριάζει στη συνολική παρουσία τους.

Τρία παιχνίδια έμειναν για να αποδειχθεί του λόγου το αληθές, αυτό με τον Όλυμπο Κέρκυρας στην Τσαριτσάνη, ακολουθεί ο Εθνικός Φιλιππιάδας εκτός και κλείνει η σεζόν, υποδεχόμενος ο Οικονόμος στο γήπεδό του τον Θεσπρωτό.

Για την αναμέτρηση της Κυριακής 11/5, που ξεκινά στις 16:00 (για να διευκολυνθεί στην επιστροφή της η ομάδα της Κέρκυρας) ο τεχνικός του Οικονόμου Κώστας Κατσάρας ολοκληρώνει την εβδομαδιαία προετοιμασία με χαλαρή προπόνηση το πρωί του Σαββάτου 10/5. Ήδη δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους με κάρτες Κολιό και Πρικάκη και τους τραυματίες Τόλιο και Παπαγεωργίου. Τη συνάντηση ορίστηκαν να διευθύνουν οι κ. Χανίδης, Κούλα και Λιάρης (Μακεδονίας).

Γιώργος Μπαμπάλης