Βαθμολογία

Φιλικό με τη Σάλφορντ η «γενιά του 92'»

Κόντρα στην ομάδα η οποία τους ανήκει, τη Σάλφορντ Σίτι, θα αγωνιστεί η «γενιά του 92'», σε φιλική αναμέτρηση που προγραμματίστηκε για τις 7 Αυγούστου.

Στιγμές από το παρελθόν θα ζήσουν τόσο οι ίδιοι οι παίκτες της «γενιάς του 92'», όσο και ο φίλαθλος κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο της Σάλφορντ Σίτι στις 7 Αυγούστου.

Οι Γκιγκς, Γκάρι και Φιλ Νέβιλ, Μπατ και Σκόουλς θα φορέσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και θα τεθούν αντιμέτωποι κόντρα στην ομάδα ιδιοκτησία της οποίας είναι... οι ίδιοι! Τη Σάλφορντ Σίτι, η οποία αγωνίζεται στην Division One North.

Τα έσοδα από τη φιλική αναμέτρηση θα πάνε στο ταμείο του συλλόγου, στο πλαίσιο της ενίσχυσής της για την άνοδο στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Σύσσωμη η «γενιά του 92'» εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

«Ανυπομονούμε για το παιχνίδι, θα είναι σίγουρα ανταγωνιστικό. Θα είναι ωραίο να παίξουμε και πάλι μεταξύ μας, έχει περάσει αρκετός καιρός, αλλά το πιο σημαντικό είναι να δώσουμε με τη Σάλφορντ ένα δυνατό παιχνίδι.

«Θα ζητήσουμε από κάποια γνωστά άτομα να παίξουν με εμάς και θα είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για τους παίκτες της Σάλφορντ».