Βαθμολογία

Στο ΤΕΙ ο Απόστολος Καλογιάννης

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι επισκέψεις και επαφές του υποψηφίου δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη. Ο επικεφαλής της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού, επισκέφθηκαν το ΤΕΙ Λάρισας όπου συναντήθηκαν με τη διοίκηση του Ιδρύματος και εκπροσώπους των Συλλόγων προσωπικού.

Οι συναντήσεις, στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της πόλης, έγιναν σε ιδιαίτερα καλό κλίμα με τον κ. Καλογιάννη να αναδεικνύει ως κεντρικό ζητούμενο το θέμα της πιο στενής συνεργασίας του Δήμου με το ΤΕΙ, στο πλαίσιο της συμμετοχικότητας που προβάλει η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» ως βασικό και κεντρικό στοιχείο στη λειτουργία της επόμενης δημοτικής αρχής.

Επίσης ο κ. Καλογιάννης και υποψήφιοι της «Συμπαράταξης Λαρισαίων επισκέφθηκαν και το Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας, όπου έγινε εκτενής συζήτηση για τα αιτήματα που έθεσε ο Σύλλογος.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖA και Γεράσιμος Μπιτσιμέας στο εκλογικό της Συμπαράταξης

Στο εκλογικό κέντρο της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης,  αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον γραμματέα της κ. Πέτρο Παπαγεωργίου και το ιστορικό στέλεχος του κόμματος Γεράσιμο Μπιτσιμέα.

Στη συνάντηση που είχαν με τον υποψήφιο δήμαρχο της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» κ. Απόστολο Καλογιάννη, συζήτησαν για την εξέλιξη της προεκλογικής περιόδου, και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον εκλογικό αγώνα, στην τελική ευθεία προς τη ψηφοφορία.