Βαθμολογία

«Θέλω να αναλάβω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Η ώρα της ανακοίνωσης από πλευράς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πρόσληψη του Λουίς Φαν Χάαλ στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας πλησιάζει. Κι αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις του Ολλανδού προπονητή στο BBC, τότε θα πρέπει να είναι δεδομένη η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Ελπίζω ότι θα είμαι ο "εκλεκτός". Πρόκειται για τον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο και θα είναι μία φανταστική πρόκληση», τόνισε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, ο οποίος φρόντισε να κρατήσει για λίγο...τα προσχήματα, λέγοντας πως τίποτα ακόμη δεν είναι οριστικό: «Τα ΜΜΕ νομίζουν ότι εγώ θα είμαι ο νέος προπονητής, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το τι σκέφτονται οι άνθρωποι που διοικούν τη Γιουνάιτεντ».

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να θεωρούν βέβαιη την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή κι ότι αυτή θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο, δεν πρόκειται να πιάσει δουλειά πριν τη λήξη του Μουντιάλ: «Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Είμαι προπονητής της εθνικής Ολλανδίας.

Περίμενα πολύ καιρό για να βρεθώ σε ένα Μουντιάλ, οπότε πρόκειται για μία μεγάλη στιγμή στην καριέρα μου. Αυτά που ακούγονται και γράφονται δεν με επηρεάζουν. Πάντα είχα προτάσεις. Γνωρίζω καλά τον χώρο του ποδοσφαίρου και τι σημαίνουν όλα αυτά».

Πηγή: zougla.gr