Βαθμολογία

Παραμένει στον πάγκο της Σουόνσι ο Μονκ

Στον πάγκο της Σουόνσι θα παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν ο Γκάρι Μονκ. Ο Μονκ είχε αναλάβει τα ηνία των Ουαλών στις αρχές Φεβρουαρίου ως υπηρεσιακός προπονητής στη θέση του Μίκαελ Λάουντρουπ και αφού κατάφερε να κρατήσει τον αγγλικό σύλλογο στα «μεγάλα σαλόνια», μονιμοποιήθηκε.

«Με χαρά επιβεβαιώνουμε ότι ο Γκάρι είναι ο νέος προπονητής της πρώτης ομάδας μας» ανέφερε ο πρόεδρος της Σουόνσι, Χιου Τζένκινς, σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, και πρόσθεσε:

«Καθώς ανυπομονούμε για την τέταρτη σεζόν μας στην Πρέμιερ Λιγκ, όλοι συμφωνήσαμε ότι έπρεπε να επιστρέψουμε στα βασικά και να ενισχύσουμε τις αρχές που μας έχουν φέρει επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Ο Γκάρι αντιπροσωπεύει όλες τις δυνατές αξίες που κρατάμε με ευλάβεια ως ποδοσφαιρικός σύλλογος και όλοι ανυπομονούν να δουλέψουν μαζί του.

Όλοι έχουμε εντυπωσιαστεί από τον όγκο της δουλειάς και την αφοσίωσή του από τότε που ανέλαβε τα ηνία τον Φεβρουάριο και από το πώς προσαρμόστηκε σε πολύ δύσκολες περιστάσεις, για να εξασφαλίσουμε τους βαθμούς που χρειαζόμασταν, προκειμένου να παραμείνουμε στη μεγάλη κατηγορία».

Πηγή: zougla.gr