Βαθμολογία

«Τσίμπησε» βαθμό η Κέρκυρα, βλέπει τριάδα ο Ηρακλής

Με τους τρεις βαθμούς από τον Ταύρο έφυγε ο Ηρακλής που πλέον «γλυκοκοιτάζει» την πολυπόθητη άνοδο. Αντίθετα, στον Βόλο η Κέρκυρα πήρε σημαντικό βαθμό από τον Ολυμπιακό απομακρύνθηκε τρεις βαθμούς από την κορυφή…

Με το γκολ του Σκόρτσα ο «Γηραιός» πέρασε νικηφόρα από τον Ταύρο επικρατώντας 0-1 του Φωστήρα, ο οποίος  στη συνέχεια παρά τις προσπάθειές του δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα τους «κυανόλευκους» που ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια και τον «Φονέα» πλέον να βρίσκεται ισόβαθμος με τον Αιγινιακό (9 βαθμοί) στην τελευταία θέση.

Φωστήρας: Μοσχονάς, Ζιαμπάρης, Ρουγκάλας, Αχείμαστος, Κακαράς, Τεγούσης, Μουστόγιαννης, Λύρας (69' Γ. Μπαστάνης), Γκίνο, Μακρίδης (58' Λεοντίου), Σεχολάρι.

Ηρακλής: Χουάντερσον, Κοντοδήμος, Κοντέων, Σαββίδης, Μπουκουβάλας, Λίμα, Πουρτουλίδης (76' Παληγεώργος), Ιντζόγλου, Σιατραβάνης (88' Κουρδάκης), Τσιλιανίδης, Χιονίδης (54' Σκόρτσα).

«Χρυσός» βαθμό για Κέρκυρα

Στο άλλο ματς κερδισμένη βγήκε η Κέρκυρα από το 0-0 στο ΕΑΚ Βόλου, καθώς ο τοπικός Ολυμπιακός αν και πίεζε και έχανε απίστευτες ευκαιρίες δεν σκόραρε και οι Φαίακες έφυγαν με τον πολύτιμο βαθμό στις αποσκευές τους.

Οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα τη διπλή ευκαιρία στο 42’ με τους Μπρέσκα και Πινδώνη, όμως ο Κουτζαβασίλης αντέδρασε σωστά.

Η κορυφαία φάση σημειώθηκε στο 81’, όταν ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε σουτ του Μπρέσκα και ο επερχόμενος Γκούρμα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Γιαλούσης, Μελίσσης, Αρβανίτης, Καρράς (20’ Κόμνος), Πινδώνης, Κριστόμπαλ, Καρίλ  (78’ Καρίλ), Μπρέσκα, Νικολιάς (66’ Μόνχε), Γκούρμα

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Βενέτης (63’ Μαραγκός), Παρασκευαΐδης, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Γκόμεζ, Κόντος (46’ Σουάνης), Μπέριαν, Ανδρεόπουλος, Σίκιμιτς (58’ Μπαλντοβαλίεφ)