Βαθμολογία

Κλείνει Λουίς Ενρίκε η Μπαρτσελόνα

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Άντονι Θουμπιθαρέτα, συναντήθηκε με τον τεχνικό της Θέλτα, Λουίς Ενρίκε, προφανώς προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα» θα είναι και ο προπονητής τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «Sport» η συνάντηση ξεκίνησε στις 13:15 και διήρκεσε ως τις 16:30, ενώ κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν -μεταξύ άλλων- θέματα όπως η σύνθεση του προπονητικού επιτελείου και οι κινήσεις στη μεταγραφική αγορά. Μαζί με τον Θουμπιθαρέτα παρέστησαν επίσης οι βοηθοί του Ναρσίς Τζούλια και Άλμπερτ Βαλέντι, με τη «Sport» να δημοσιεύει φωτογραφίες στην ιστοσελίδα της, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης.

Ο προπονητής και ο Γερμανός τερματοφύλακας Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν θα είναι οι πρώτες μεταγραφές της Μπαρτσελόνα για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, με τους Μπαρτομέου και Θουμπιθαρέτα να στοχεύουν σε μια «βαθιά ανανέωση». Χωρίς αμφιβολία, πάντως, η πιο σημαντική απόφαση είναι εκείνη της πρόσληψης του τεχνικού που θα αντικαταστήσει τον Χεράρδο Μαρτίνο, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του.