Βαθμολογία

Η Δήμητρα Γιάννουλης προετοιμάζεται για τα μπαράζ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Δήμητρα Γιάννουλης ενόψει των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, που αρχίζουν την προσεχή Κυριακή 11 Μαΐου. Πρώτος αντίπαλος για την πρωταθλήτρια νομού Λάρισας είναι το Προάστιο Καρδίτσας.

Το τεχνικό δίδυμο της Δήμητρας Γιάννουλης Γ. Μπουρνάκας και Β. Μπακογιάννης δεν αντιμετωπίζουν μέχρι στιγμής προβλήματα όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση των παιχτών τους.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν την Πέμπτη και την Παρασκευή, οπότε θα οριστεί και η αποστολή των ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το κλίμα στους κόλπους της ομάδας είναι πολύ καλό και υπάρχει σε όλους η αισιοδοξία ότι η Γιάννουλη θα κάνει εφέτος και το τρίτο μεγάλο της άλμα, το οποίο θα της χαρίσει την άνοδο κατηγορίας.

Εν το μεταξύ η διοίκηση του σωματείου προβαίνει σε προσθετικές εργασίες οι οποίες βελτιώνουν τόσο την εικόνα του γηπέδου καθώς επίσης ανταποκρίνονται σε κάποια στάνταρ αναφορικά με την ασφάλεια, που προβλέπονται για την περίσταση.

Από το σωματείο υποβλήθηκε μέσω ΕΠΣΛ αίτημα στην ΕΠΟ να αποσταλεί και να απονεμηθεί το κύπελλο του πρωταθλητή στην ομάδα της Γιάννουλης κατά την πρώτη αναμέτρηση στο παιχνίδι με το Προάστιο την προσεχή Κυριακή.

Γιώργος Μπαμπάλης