Βαθμολογία

Χ-αρακίρι για Λίβερπουλ

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, αλλά κι εφιαλτικό για την Λίβερπουλ, η Κρίσταλ Πάλας και η ομάδα του Μερσεϊσάιντ ήρθαν ισόπαλε 3-3 και πλέον έθεσε εαυτόν ακόμη πιο μακριά από την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.

Αν και το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «κόκκινους», η υπερπροσπάθεια για μεγάλο ενεργητικό σκορ, οδήγησε σε άγχος, κούραση και απώλεια μιας νίκης που μπορεί να σημαίνει το τέλος της όποιας ελπίδας για κατάκτηση του τροπαίου.

Οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς προηγήθηκαν στο σκορ με 3-0 (Άλεν, Στάριτζ, Σουάρες), αλλά οι γηπεδούχοι, με τον κόσμο να γιορτάζει την παραμονή στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, έβγαλαν... φτερά στα πόδια τους και μέσα σε διάστημα οκτώ λεπτών έφεραν το ματς σε ισοπαλία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Λονδρέζους ο Γκέιλ, που πέρασε ως αλλαγή στο 65’ και σκόραρε δις (3-2, 3-3) στο 81΄και στο 88΄. Είχε μειώσει σε 3-1 ο Ντιγκατσόι στο 79’.

Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησαν πολλοί ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης, με τον Σουάρες να μην μπορεί να σταματήσει ούτε κατά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί η Λίβερπουλ να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 81 βαθμούς, αλλά στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Σίτι με 80 βαθμούς και αγώνα λιγότερο. Τέλος, οι «κόκκινοι» θα αντιμετωπίσουν την επόμενη Κυριακή εντός έδρας την Νιούκαστλ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.