Βαθμολογία

Χρειάζονται έργα και στήριξη οι κάτοικοι στα «Νταμάρια»

Θερμής υποδοχής στα «Νταμάρια» της Νέας Σμύρνης έτυχε το απόγευμα της Κυριακής, ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Συνοδευόμενος από στελέχη και υποψηφίους της «Συμπαράταξης» συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής και συμφώνησε ότι απαιτείται πλέον μια σοβαρή προσέγγιση στα προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια αυτή την συγκεκριμένη και ιδιαίτερη περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Ο κ. Καλογιάννης επεσήμανε ότι δεν επιτρέπεται στον 21ο αώνα, χιλιάδες ανθρώπων να στοιβάζονται σε μια γωνιά της πόλης, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσουν σημαντικά προβλήματα που αφορούν στην καθημερινότητα τους και όχι μόνο.

Ειδικότερα, στο πρόγραμμα της Συμπαράταξης προβλέπεται η λειτουργία Γραφείου του Δήμου στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, κοντά στα «Νταμάρια» ώστε νε εξυπηρετούνται πιο εύκολα οι κάτοικοι, βελτίωσης της καθαριότητας στην περιοχή, ανάπλαση αθλητικών χώρων, στήριξης του Δήμου στην προσπάθεια ενίσχυσης της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ενώ τονίστηκε η ανάγκη να δημιουργηθούν από τις υπηρεσίες του Δήμου «σαμαράκια