Βαθμολογία

Συμπλήρωσε κάρτες ο Καρανίκας

Μετά τη νίκη στην Κέρκυρα και την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου στη Β’ Εθνική, στην ΑΕΛ στρέφουν την προσοχή τους στην έκτακτη Γ.Σ. του σωματείου (θα γίνει την Πέμπτη) εκεί όπου θα συζητηθούν πολλά για το μέλλον της ομάδας.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα απομένουν τρία ματς για το φινάλε του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος) με την ΑΕΛ να έχει να παίξει με τον Εθνικό  Φιλιππιάδας στο Αλκαζάρ καθώς και τον Θεσπρωτό, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας κόντρα στον Κάστορα. Στο ματς κόντρα στην Φιλιππιάδα (11/5) δεν θα αγωνιστεί ο δεξιός μπακ Καρανίκας αφού συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες.

Κουραστική επιστροφή

Την Κυριακή η αποστολή έφτασε στη Λάρισα τις πρώτες πρωινές ώρες από την Κέρκυρα σε ένα κουραστικό ταξίδι. Παρόλα αυτά σήμερα ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Τζαναβάρας είχε προγραμματίσει κανονικά προπόνηση. Όσοι παίξανε ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι κανονικά. Σαββίδης και Αγτζίδης έκαναν ατομικό αφού δεν είναι ακόμη έτοιμοι ενώ αύριο υπάρχει ρεπό και η προετοιμασία για το επόμενο ματς κόντρα στη Φιλιππιάδα θα ξεκινήσει την Τετάρτη. Αυτό που περιμένουν άπαντες να δούμε τώρα είναι να πάρουν χρόνο συμμετοχής και κάποια νέα παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί ως τώρα αφού και ο στόχος της ανόδου έχει επιτευχθεί και θα είναι σημαντικό να βγούνε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει και της νέας χρονιάς.