Βαθμολογία

Τέλος ο Γκόγκιτς

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Καλλιθέας ο Σίνισα Γκόγκιτς, όπως επίσης και ο βοηθός του Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου για την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Καλλιθέα συνεδρίασε την Παρασκευή 2 Μαΐου το απόγευμα και συζήτησε θέματα που αφορούν στον καλύτερο σχεδιασμό της ομάδας για την νέα σεζόν.

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί η συνεργασία για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο με τον προπονητή κ. Σίνισα Γκόκιτς καθώς και με το βοηθό του κ. Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Η ΠΑΕ Καλλιθέα τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και την συνεργασία και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής τους καριέρας. 
Επίσης αποφασίστηκε οι προπονήσεις της ομάδας να συνεχιστούν μέχρι το τέλος του μήνα και ύστερα οι ποδοσφαιριστές να σταματήσουν για καλοκαιρινές διακοπές. 
Σήμερα η ομάδα μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου προπονήθηκε στο γήπεδο της παραλίας Τζιτζιφιών. 
Για την Τρίτη 6 Μαίου καθώς και την Τετάρτη 7 Μαίου οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν το πρωί στο ίδιο γήπεδο. 
Την Πέμπτη η ομάδα μας θα δώσει έναν ακόμη φιλικό αγώνα, εκτός έδρας, με την ομάδα του Εθνικού Αστέρα Καισαριανής, στο Στάδιο Μ.Κρητικόπουλος με ώρα έναρξης 17:00μμ».