Βαθμολογία

Έτοιμος για το βήμα παραπάνω ο Καρακώστας

Μπορεί να πέρασε λίγος καιρός από τότε που ο Τύρναβος ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο από ότι φαίνεται οι άνθρωποι της ομάδας ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν τα σχέδια τους για την νέα χρονιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του athleticlarissa, η περίπτωση του Σταύρου Καρακώστα έχει εξεταστεί από τους ανθρώπους του Τυρνάβου και δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Άλλωστε, ο νεαρός αμυντικός του Οικονόμου Τσαριτσάνης έχει αφήσει θετικά δείγματα γραφής στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ τα τελευταία χρόνια, ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος των Μικτών ομάδων του Νομού μας.

Επιπλέον, ο τεχνικός του Τυρνάβου, Άγγελος Διγκόζης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Οικονόμου, που έγινε στο Αλκαζάρ και σίγουρα αποκόμισε θετικές εντυπώσεις. Βέβαια, είναι νωρίς ακόμα για βγουν τα όποια συμπεράσματα, πάντως σε κάθε περίπτωση μια τέτοια κίνηση δείχνει πως ο Τύρναβος στοχεύει στην σωστή κατεύθυνση, θέλοντας να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της περιοχής.