Βαθμολογία

Το τρίτο ημίχρονο από την Αγιά

Τα όσα δήλωσαν οι δύο προπονητές…

Γερμανός Σιαφαρίκας (Προπονητής Μακροχωρίου): «Έγινε ένα πολύ ανοικτό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες και μέσα σε πολύ καλό αγωνιστικό χώρο για την κατηγορία. Δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, η ομάδα της Αγιάς ήταν πιο αποτελεσματική από εμάς και έφτασε στη νίκη. Εμείς δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά και αυτό ήταν σημαντικό για εμάς, διότι έχουν το μέλλον μπροστά τους και μπορούν να μας βοηθήσουν. Ευχαριστούμε τον Δωτιέα για την πολύ καλή φιλοξενία, κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Αμπελωνιακό μετά το ρεπό μας και εύχομαι να σωθούν και οι δυο ομάδες».

Σωτήρης Αντωνίου (Προπονητής Δωτιέα): «Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου, μια αγχωτική θα έλεγα νίκη, ασχέτως αν το παιχνίδι πήγε στο 3-1. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο και ο οποίος αγωνίσθηκε ανοικτά και μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα στις αντεπιθέσεις, μέχρι να μπει το πρώτο γκολ. Εμείς μέχρι εκείνο το σημείο είμασταν πολύ αγχωμένοι, σε τέτοια παιχνίδια όπως είπα και στα παιδιά χρειάζεται να έχεις πάθος, δύναμη και να προσπαθείς πάνω από όλα να παίζεις με αξιοπρέπεια, να δείξεις τις πραγματικές σου δυνατότητες. Πράγμα το οποίο δεν έγινε γιατί είχαμε πολύ άγχος.

Το γκολ στο 44’ ήταν καθοριστικό για την συνέχεια του παιχνιδιού, απελευθέρωσε τους ποδοσφαιριστές μου, στο δεύτερο ημίχρονο τόσο η ομάδα του Μακροχωρίου όσο και εμείς παίξαμε ακόμη πιο ελεύθερα παρόλο το ματς για μας «έκαιγε». Θα μπορούσαμε να το είχαμε πληρώσει σε μια στιγμή από αδράνεια της άμυνας να γίνει το 1-1 και τότε τα πράγματα θα γινόταν πολύ πιο δύσκολα. Με τον πρώτο σκόρερ μας φέτος τον Τσατσαλίδη «κλειδώσαμε» το παιχνίδι στο 2-0, είχαμε και δυο τραυματισμούς τόσο του Πετρουζέλη όσο και του Τσατσαλίδη, που μετά την αποχώρησή του στο τέλος αναγκασθήκαμε να ολοκληρώσουμε τον αγώνα με δέκα παίκτες.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ήρθανε δεν έχουμε σωθεί, πιο πολύ νομίζουν ότι σωθήκαμε, αλλά θεωρώ ότι θέλουμε ακόμη έξι πόντους για να σωθούμε. Αν δείξουμε όμως το πρόσωπο που δείξαμε σήμερα, δεν θα πάρουμε τις δυο νίκες που θέλουμε. Γι’ αυτό χτυπάω ένα κουδούνι δυνατό ώστε να το ακούσουν όλοι μέσα στα αποδυτήρια, ότι ο Δωτιέας δεν έχει σωθεί. Όσον αφορά στην ομάδα του Μακροχωρίου, ήρθε και έπαιξε ανοικτά, συγχαρητήρια στον προπονητή τους, είναι καλή ομάδα και εύχομαι στο τέλος και οι δυο να παραμείνουμε στην κατηγορία, διότι το αξίζουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο για την συμπαράσταση, για μια ακόμη φορά ήρθε στο γήπεδο και γέμισε την κερκίδα. Εμείς έχουμε πολύ δουλειά ακόμα, πρέπει να προσγειωθούμε και να κοιτάξουμε το επόμενο πολύ δύσκολο επίσης παιχνίδι με τα Τρίκαλα».