Βαθμολογία

Δηλώσεις προπονητών αναμέτρησης Καστοριάς – Οικονόμου

Κώστας Κατσάρας (Οικονόμος Τσαριτσάνης): «Δεν είχαμε καλή παρουσία, συνολικά στα ενενήντα λεπτά της αναμέτρησης σε σχέση πάντα με τα στάνταρ της απόδοσης των παιχτών μας, όπως μέχρι τώρα μας έχουν δώσει οι ίδιοι το δικαίωμα να πιστεύουμε στις δυνατότητές τους. Η Καστοριά ήταν πιο δυνατή, πιο συγκεντρωμένη κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση, αλλά προσπαθώντας μέσα από κάποια στημένα να απειλήσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λίγο καλύτεροι νομίζω, είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, γενικά το ματς θα κρινόταν στο γκολ, αλλά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, θεωρώ την ισοπαλία σαν δίκαιο αποτέλεσμα.  Θέλουμε ακόμη μια νίκη για να βγούμε σίγουρα δεύτεροι, κάτι που εδώ και αρκετό καιρό αποτελεί στόχο για το σύλλογο της Τσαριτσάνης. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Ανδρέας Λέτσιος (Καστοριά): «Θεωρώ πως όποιος πετύχαινε πρώτος γκολ στο παιχνίδι, θα έπαιρνε και τους τρεις βαθμούς. Εμείς πραγματικά δείξαμε ότι το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το ματς, ήμασταν συγκεντρωμένοι και δυνατοί, απλά νομίζω πως παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία δικαιολογεί απόλυτα το γεγονός ότι βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου.

Από την άλλη όμως, το ότι αυτή τη στιγμή πήραμε ένα βαθμό, για μένα σημαίνει ότι μας δίνει μια ελπίδα για τη συνέχεια και ότι μπορούμε πραγματικά στα επόμενα τρία παιχνίδια να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε, για να μπορέσουμε να σώσουμε την Καστοριά.

Η Καστορία θεωρώ ότι έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει στο παιχνίδι με τον Οικονόμο, απλά δεν μας βγήκαν κάποιες φάσεις και σε άλλες φάσεις μπορώ να πω ότι ήμασταν και λίγο τυχεροί, που δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ.

Η συνέχεια για εμάς είναι τρία παιχνίδια-τρεις τελικοί, απλά θέλω να δώσω στην ομάδα και στους παίκτες μου να καταλάβουν ότι πέραν των τριών τελικών όπως προείπα, θα πρέπει να τους δουν και σαν παιχνίδια που είναι αναγκαίο να πάρουμε βαθμούς. Από εκεί και ύστερα θεωρώ ότι έτσι όπως πάει το πρωτάθλημα, επειδή θα αναμετρηθούν πολλές ομάδες μεταξύ τους, μπορεί κάποια αποτελέσματα να είναι ευνοϊκά για μας και να σωθούμε νωρίτερα».