Βαθμολογία

Βυθίστηκε στον Θερμαϊκό η Μαρμαρίνη

Ο Θερμαϊκός Στομίου βγήκε νικητής με σκορ 3-2 απέναντι στον Χείμαρρο Μαρμαρίνης, στην ουδέτερη έδρα του Μακρυχωρίου και πλέον θα λάβει μέρος στους αγώνες για την ενιαία βαθμολογική κατάταξη της Β’ ΕΠΣΛ, απέναντι σε Λάρισα ’88 και Πελασγιώτιδα. Από την άλλη, η Μαρμαρίνη αποχαιρετά την κατηγορία και από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Γ’ ΕΠΣΛ.

Ο Θερμαϊκός άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Σαπουνάς και μετέτρεψε σε γκολ ο Οικονόμου, κάνοντας το 1-0. Ο Χείμαρρος παρ’ όλα αυτά κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, όταν ισοφάρισε στο 40’ με τον Τσάκε. Παρ’ όλα αυτά, η χαρά δεν κράτησε πολύ, καθώς λίγα λεπτά πριν τελειώσει το ημίχρονο η ομάδα του Στομίου πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Αλβανό να σημειώνει το 2-1, ενώ στα καπάκια ήρθε και τρίτο γκολ για τον Θερμαϊκό, όταν ο Θεοδώρου έκανε το 3-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Μαρμαρίνης προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις, χωρίς να καταφέρει όμως κάτι περισσότερο από το να μειώσει σε 3-2, με τον Σκιά στο 83ο λεπτό του παιχνιδιού.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης: Παπανικολάου, Τσάκε, Σκλήκας, Καλογιάννης, Κολοβός(75′ Ρουμολίνο), Μπάτσικας, Μπέτσιος(60′ Κωστούλης), Περδικούλης, Αγγέλης(70’ Μπαλογιάννης λ.τ.), Σκιάς, Νοβοκρεσενίδης.

Θερμαϊκός Στομίου: Σέρα, Αλεξίου, Παλάκας, Καρέντζος, Σινάνι, Θεοδώρου, Ξαφάρας(82′ Βλούχος), Οικονόμου, Τσιάρας, Σαπουνάς, Αλβανός.