Βαθμολογία

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Νέες Καρυές και Ακαδημία Τυρνάβου, για την ανάδειξη υπερπρωταθλητή της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να απειλήσουν μόλις στο 7’ όταν ο Αλατζίδης σημάδεψε το δοκάρι. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Λώζο στο 12ο λεπτό, ενώ στο 23’ ο Ζεϊμπέκης απέκρουσε το πλασέ του Μπάκου Γ. διατηρώντας το μηδέν για την ομάδα του. Στην συνέχεια ακολούθησαν άλλες δύο χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα του Τυρνάβου, με τον Λώζο στο 38’ και στο 39’, ενώ στο 44ο λεπτό η Ακαδημία κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσικούρα. Ο Μπάκος Γ. ανέλαβε να εκτελέσει, όμως ο Ζεϊμπέκης είπε και πάλι όχι, με τις δύο ομάδες να παν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα των Νέων Καρυών άνοιξε το σκορ στο 71’ όταν ο Πασχούδης τροφοδότησε τον Μανώλη και αυτός έκανε το 1-0. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Λώζος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος, σημειώνοντας το τελικό 1-1.

Νέες Καρυές: Ζεϊμπέκης, Καψαλός, Αετόπουλος(60’ Γκούγκλας), Γκερλιώτης, Κυριακάκης, Καραγιάννης(55’ Μπαρλαγιάννης), Σπανός, Μανώλης, Χατζηγρηγορίου(65’ Πασχούδης), Αλατζίδης.

Ακαδημία Τυρνάβου: Κόκκας, Παπαχατζής Β., Τσικούρας, Παπαχατζής Γ.(72’ Καραμουσλής), Αυλογιάρης, Τζαφέρης(75’ Δασκαλόπουλος), Χαρισούλης, Κουσανάς(46’ Μπάκος Κ.), Λώζος, Μπάκος Γ., Παπαδόπουλος.