Βαθμολογία

Έλαμψε ο Αστέρας

Νίκη με σκορ 0-3 κατάφερε να πάρει ο Αστέρας Τυρνάβου στην ουδέτερη έδρα των Αγίων Αναργύρων, όπου και κέρδισε τον Απόλλωνα Βρυσιών στην 1η αγωνιστική των αγώνων κατάταξης για την Β’ ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Τυρνάβου, ήταν αρκετά καλή και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 25’ όταν ο Καραγκούνης Σ. κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαντής Γ., που έγραψε το 0-1. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 43’ ο Καραγκούνης Σ. με ψηλοκρεμαστό σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ είχε προηγηθεί και δοκάρι για την ομάδα του Τυρνάβου, στο 30ο λεπτό με τον Μπαντή Γ.

Στο δεύτερο μέρος, ήρθε και το τρίτο τέρμα για τον Αστέρα, όταν στο 50’ ο Μπαντής Γ., βρήκε με σέντρα τον Καρακώστα, που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το τελικό 0-3, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα ένα δοκάρι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με τον Καρατζούλη.

Τέλος, η ομάδα του Τυρνάβου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους των Αγίων Αναργύρων για την άψογη φιλοξενία, όπως επίσης και τους διαιτητές του αγώνα για την άριστη διαιτησία τους.

Απόλλων Βρυσιών: Χουλιάρας, Στεφανής, Γκόβαρης, Περσιάνης, Βαΐτσης(60’ Μπλέντας), Ζητούλης, Λούκωτος, Γιαχνής, Παπαδόπουλος, Τασιόπουλος(75’ Κίτσιος), Ράιος(80’ Καραγιάννης).

Αστέρας Τυρνάβου: Μπαντής Β., Καραγκούνης Β., Καραγκούνης Δ., Καραγκούνης Χ., Καρατζούλης, Τσακίρης Β.(85’ Καραγκούνης Λ.), Τσακίρης Κ., Γαλάνης(40’ Καραγκούνης Κ. λ.τ.), Μπαντής Γ., Καρακώστας, Καραγκούνης Σ.(65’ Τσακίρης Γ.).