Βαθμολογία

Πήρε τον βαθμό στην Καστοριά

Ήταν πολύ καλύτερος ο Οικονόμος από την Καστοριά στη μεταξύ τους αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, παρά ταύτα οι «Πράσινοι» δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον αξιόμαχο αντίπαλο, σημειώνοντας λευκή ισοπαλία, τον οποίο ωστόσο  έβαλαν σε περιπέτειες καθώς απομένουν 3 παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και το ιστορικό ποδοσφαιρικό συγκρότημα  της Δυτικής Μακεδονίας ακροβατεί στην όριο γραμμή μεταξύ παραμονής στην κατηγορία και υποβιβασμού, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους «Γουναράδες».

Οι παίχτες του Κ. Κατσάρα έπαιξαν δυνατό και αποφασιστικό ποδόσφαιρο, επιδιώκοντας τη νίκη από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της συνάντησης, πιέζοντας αρκετά την αντίπαλη άμυνα και δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.

Καλύτερη στιγμή του αγώνα ήταν η φάση με τον Γκουντρουμπή στο 81΄, ο οποίος με δυνατό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σαραφιανού. Ο ίδιος παίχτης είχε 2 ακόμη καλές ευκαιρίες στο 48΄ και στο 73΄, απειλώντας την εστία του τερματοφύλακα της Καστοριάς.

Ο Οικονόμος είχε άλλες 2 πολύ καλές ευκαιρίες με αντίστοιχα τετ – α – τετ των Χάμου στο 55΄ και Κωστούλα στο 90+3΄, αστοχώντας οι παίχτες της Τσαριτσάνης να παραβιάσουν το αντίπαλο τέρμα.

Από το 82΄ και μετά ο Οικονόμος έπαιζε με 10 παίχτες καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κολιός, ανατρέποντας σαν τελευταίος παίχτης έξω από την περιοχή της Τσαριτσάνης επιθετικό παίχτη της γηπεδούχου ομάδας, ο οποίος κινούνταν απειλητικά προς την εστία του Γούπου.

Με βάσει και τα άλλα αποτελέσματα του ομίλου, ο Οικονόμος εξακολουθεί και βρίσκεται στη 2η θέση με 54 βαθμούς (προηγείται η ΑΕΛ με 66, η οποία κρίθηκε και μαθηματικά ως πρωταθλήτρια του ομίλου), 3ος παραμένει ο Εθνικός Φιλιππιάδας με 51, περνώντας στην 4η θέση ο Θεσπρωτός με 49 και την 5η θέση μοιράζονται η Κοζάνη και ο Καμπανιακός, έχοντας ο καθένας από 48 βαθμούς.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ Γρατσάνης με βοηθούς τους κ Τζάνη και Κωτούλα (Τρικάλων).

250 περίπου θεατές παρακολούθησαν την αναμέτρηση στο εθνικό στάδιο  Καστοριάς, μεταξύ των οποίων 30 Τσαριτσανιώτες.

Καλή υπήρξε η φιλοξενία των ανθρώπων της Καστοριάς προς την αποστολή του Οικονόμου καθώς και προς τους φιλάθλους της Τσαριτσάνης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Γ.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Α. Λέτσιος): Σαραφιανός, Σαββαϊδης, Τσόπρας, Σουμέλας, Μπαϊρακτάρης, Κεφαλάς, Λαζαρίδης (79΄ Ποπζαφίροφ), Σολομωνίδης (51΄ Αλεξανδρίδης), Παπαδόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Αλ., Μαντζάνας (61΄ Γανώλης).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Γούπος, Σκλάβος, Πρικάκης, Κολιός, Κουμπούρας, Κουρδής, Καραγκούνης (70΄ Κουλτσιάκης), Μπαμπάλης (83΄ Παναγιώτου), Κωστούλας, Ματούλας (46΄ Γκουντρουμπής), Χάμος.

Τα στοιχεία για την περιγραφή του αγώνα έδωσε το "Ράδιο Ελασσόνα"