Βαθμολογία

Το πίστεψε και το πήρε ο Δωτιέας

Νίκη με σκορ 3-1 κατάφερε να πάρει ο Δωτιέας Αγιάς μέσα στην έδρα του απέναντι στην Ένωση Αποστόλου Παύλου και έτσι η ομάδα του Νομού μας συνεχίζει να πιστεύει στην παραμονή, η οποία πλέον είναι πολύ κοντά.

Η ομάδα της Αγιάς ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και κέρδισε δίκαια το παιχνίδι, αφού καθ’ όλη την διάρκεια είχε την υπεροχή. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έκαναν φιλότιμες προσπάθειες και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 82’ με τον Καφφέ, που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Το φιλμ του αγώνα

2’: Ο Λώττας έβγαλε τετ α τετ τον Τσατσαλίδη αλλά ο Ζαφείρης απομάκρυνε με τα πόδια σε πλάγιο.

7’: Ο Τσιρογιάννης έδωσε στον Τσατσαλίδης, αυτός έκανε το σουτ, ο Ζαφείρης απέκρουσε αρχικά, στην επαναφορά ο Κατσίκης δοκίμασε ένα σουτ, αλλά ο Ζαφείρης μπλόκαρε.

11’: Ο Τριανταφυλλίδης εκτέλεσε ένα φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

37’: Ο Ηλιάδης βγήκε τετ α τετ, αλλά ο Μάλτζαρης απέκρουσε.

43’: Σουτ του Τσιρογιάννη, η μπάλα πέρασε άουτ.

44’: 1-0 για τον Δωτιέα με σουτ του Νταγιάντα.

51’: Σουτ του Τσατσαλίδη, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

52’: Ο Ηλιάδης βγήκε τετ α τετ, ο Μάλτζαρης απέκρουσε με τα πόδια και στην επαναφορά ο Καφφές με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

56’: Σουτ του Τσατσαλίδη μέσα από την περιοχή και 2-0 για τον Δωτιέα.

78’: Ο Τσατσαλίδης βγήκε τετ α τετ αλλά απέκρουσε ο Ζαφείρης.

80’: Ο Βαλαώρας έδωσε στον Τσατσαλίδη και αυτός με πλασέ έκανε το 3-0.

82’: Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με τον Καφφέ.

Δωτιέας Αγιάς(Σωτήρης Αντωνίου): Μάλτζαρης, Τσιλούλης, Νταγιάντας, Τσιρογιάννης(46’ Σιμούλης), Γκαλίτσιος, Πετρουζέλης(85’ Χατζηλιάδης), Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Βαλαώρας, Λώττας(55’ Λούγκος), Κατσίκης.

Ένωση Αποστόλου Παύλου(Σιαφαρίκας Γ.): Ζαφείρης, Κωτσόπουλος, Μπλιόγκας, Τζειρανίδης, Γεωργίου, Ηλιάδης Α., Πιέτρα, Τριανταφυλλίδης, Τσακαλίδης(70’ Ελευθεριάδης), Αργυρόπουλος, Καφφές.