Βαθμολογία

Παρμάκης και Γαζέα οι νικητές

Περισσότεροι από 12.000 δρομείς έδωσαν το παρών στην εκκίνηση του 3ου ημιμαραθωνίου, που έλαβε χώρα την Κυριακή. Πρόκειται για το δεύτερο πιο μεγάλο ραντεβού του δρομικού κινήματος με τον Κλασσικό Μαραθώνιο και η συμμετοχή φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Εκτός από τον ημιμαραθώνιο πραγματοποιήθηκαν και δύο αγώνες μικρότερων διαδρομών (5 και 3 χιλιομέτρων). Νικητές στον ημιμαραθώνιο ήταν οι Μιχάλης Παρμάκης με χρόνο 1 ώρα, 9 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα και Μάγδα Γαζέα με χρόνο 1.22.18.

Δεύτερος στους άνδρες ήταν ο Γιώργος Καραβίδας και τρίτος ο Γιώργος Μίνος. Στις γυναίκες δεύτερη ήταν η Παναγιώτα Βλαχάκη και τρίτη η Ντενίζ Δημάκη.

Στα 5χλμ. ο περσινός νικητής Κώστας Δρόσος ήταν και πάλι πρώτος με χρόνο 16.29 λεπτά. Στις γυναίκες η Φιλίππα Πουλίδου τερμάτισε στην πρώτη θέση με 20 λεπτά. Στην εκκίνηση βρέθηκαν 5.500 δρομείς.

Στα 3χλμ. WIND τον τίτλο του υπερασπίστηκε ο Διομήδης Μπακατσέλος με 9.32 λεπτά, ενώ πρώτη στις γυναίκες ήταν η παλιά πρωταθλήτρια Αγγελική Ραφτάκη με 12.55. Στον αγώνα συμμετείχε και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.