Βαθμολογία

Μαρτίνο: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά»

Ο Τάτα Μαρτίνο δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, ανέλαβε την ευθύνη και αναφέρθηκε και στο μέλλον του, που μοιάζει δυσοίωνο στη Βαρκελώνη.

«Δεν είναι το επιθυμητό τέλος, από την πλευρά μου δεν είναι μια καλή σεζόν, προφανώς ούτε για την Μπαρτσελόνα καθώς δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτή την κατάσταση. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, με πολλά προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο. Προσπαθήσαμε να τα ξεπεράσουμε παίζοντας ποδόσφαιρο και ήμασταν ζωντανοί στην κούρσα του τίτλου μέχρι σήμερα (σ.σ. 3/5).

Μια φτωχή σεζόν δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Υπήρχε πάντα η πιθανότητα να μην πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά όχι εξαιτίας των δικών μας λαθών. Ακόμη περισσότερο μετά τα δύο τελευταία μας παιχνίδια που αναγκαστήκαμε να κάνουμε ανατροπές.

Καμιά φορά αναζητάς τις ευκαιρίες όταν πιστεύεις πως αξίζεις να τις διεκδικήσεις. Και κάποιες φορές μπορεί να νιώσεις πως η δουλειά σου δεν ήταν αρκετά καλή και δεν είναι απαραίτητο να ζητήσεις για μια νέα ευκαιρία, γιατί δεν την αξίζεις.

Θα αναλύσω όσα έχω στο κεφάλι μου. Νομίζω πως μετά το σημερινό (σ.σ. 3/5) δώσαμε όλα όσα είχαμε να δώσουμε στην λίγκα. Ανεξάρτητα από το τι λένε τα μαθηματικά, κάναμε τα πάντα και σε αυτή την διοργάνωση παλέψαμε μέχρι και σήμερα. Αν δεν είμαστε ικανοί να κερδίσουμε την Χετάφε σήμερα, τότε δεν δικαιούμαστε να έχουμε παραπάνω ευκαιρίες για το πρωτάθλημα.

Οι παίκτες γνωρίζουν τι φέρνει διχασμό στο κλαμπ και ποια είναι η επιλογή. Υπάρχει ακόμη χρόνος να μιλήσουμε για το μέλλον μου. Δεν μου αρέσει να αποφεύγω τις ευθύνες μου και αισθάνομαι υπεύθυνος.

Κατά την διάρκεια της σεζόν είχαμε κάποια θέματα τα οποία δεν λύσαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός προπονητής της Μπαρτσελόνα μετά το 2-2 με τη Χετάφε.