Βαθμολογία

«Ο Αστέρας σίγουρα θα επανέλθει»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αστέρας Λάρισας που δεν κατάφερε δυστυχώς να κρατηθεί στην Γ’ Εθνική. Αναλυτικά αναφέρει: Μια άτυχη χρονιά έκλεισε χθες για την ομάδα του Α.Ο Αστέρα. Παρ όλο που η ομάδα έκανε το καθήκον της και κέρδισε το τελευταίο αγώνα με την Μακάμπι στην Θεσ/νικη η νίκη της Καστοριάς επί των Διόσκουρων Κοζάνης αναγκάζουν την λαρισινή ομάδα να υποβιβαστεί και να αγωνιστεί του χρόνου στην Α1 ΕΣΚΑΘ μετά από τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας στην  Γ΄ εθνική κατηγορία.

Η χρονιά ουσιαστικά κρίθηκε στον αγώνα του πρώτου γύρου με την ΑΕΛ και με τον τραυματισμό του Παναγιώτη Δαουλάρη  που ανάγκασαν την ομάδα να στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του για όλο το πρωτάθλημα( επανήλθε χθες μετά από πεντάμηνη απουσία), όπως επίσης σημαντικό κενό στην ομάδα άφησε και η φυγή για επαγγελματικούς λόγους του Νίκου Τοπούζη.

Η νεανική ομάδα του Αστέρα με την υποδειγματική καθοδήγηση του Νικηφόρου Τριανταφυλλίδη πάλεψε μέχρι το τέλος και πέτυχε εννιά νίκες (!!!) χάνοντας τον στόχο της παραμονής την τελευταία αγωνιστική στην ισοβαθμία για ένα καλάθι.

Ο Αστέρας είναι σίγουρο ότι θα επανέλθει σύντομα στις εθνικές κατηγορίες διότι έχει ανθρώπους που αγαπάνε τον σύλλογο, εξαιρετικό προπονητικό team, νέους και ταλαντούχους αθλητές και μια Ακαδημία πρότυπο που παράγει νέα παιδιά τροφοδοτώντας την ανδρική ομάδα.