Βαθμολογία

Ανακοινώθηκε και επίσημα η έκτακτη Γ.Σ. της ΑΕΛ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Αθλητική Ένωση Λάρισας – Α.Ε.Λ. 1964» καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 08.05.2014 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ Λάρισας (Καλλιθέας 7 και Τζαβέλα) με θέματα:

1. Ενημέρωση για την πορεία της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και συνέπειες από την καθυστέρηση.

2. Ενημέρωση περί του φακέλου υποψηφιότητας της BITTON SPORT SL.

3. Έκθεση απολογισμού του κ. Ε. Πλεξίδα και της Διοικούσας Επιτροπής και ψηφοφορία επικύρωσης ή μη της από 02.08.2013  υποψηφιότητας.

4. Απόφαση έγκρισης λειτουργίας τμήματος γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.

· Δικαίωμα συμμετοχής στην Συνέλευση έχουν τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου. Εγγεγραμμένο μέλος θεωρείται όποιο έχει συμπληρώσει τη σχετική αίτηση, έχει καταβάλει το δικαίωμα εγγραφής και η εγγραφή του έχει εγκριθεί με απόφαση Δ.Σ. πριν τη συνέλευση. Ταμειακά τακτοποιημένο θεωρείται το μέλος που δεν οφείλει καμία ετήσια συνδρομή. Όποιοι συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής κατά την ημέρα της συνέλευσης έχουν δικαίωμα παρακολούθησης των εργασιών της αλλά όχι και συμμετοχής σε αυτή.

Αιτήσεις εγγραφής νέων μελών ώστε να επικυρωθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο θα γίνουν δεκτές μέχρι την Δευτέρα 05.05.2014 και ώρα 21:00.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου