Βαθμολογία

Πιστός ο Σουάρες!

Ο Λουίς Σουάρες χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις του στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ βραβεύτηκε ως καλύτερος παίκτη στο Νησί, ενώ φέρεται να έχει μπει στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάντως ο επιθετικός της Λίβερπουλ σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της Ουρουγουάης εξέφρασε την πίστη του προς τους «ρεντς», επισημαίνοντας:«Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, το ίδιο και η οικογένειά μου. Μην ανησυχείτε, τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί με μένα» και συνέχισε: «Εάν μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να φέρουμε το τρόπαιο στο «Άνφιλντ», θα ήταν απίθανο. Ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα».

Ερωτηθείς για την ήττα από την Τσέλσι που έκανε δύσκολο το έργο της Λίβερπουλ για τον τίτλο ανέφερε: «Είμαι ακόμη αναστατωμένος με το αποτέλεσμα. Ήταν απογοητευτικό. Δεν μπορούσαμε να βρούμε διαδρόμους, κάναμε λάθη και ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε. Ξέραμε πως το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο και κλειστό και από ένα σημείο και μετά, γίναμε νευρικοί και χάσαμε τον έλεγχο».

Καταλήγοντας ο Ουρουγουανός στράικερ επισήμανε: «Ελπίζουμε πως η Μάντσεστερ Σίτι θα χάσει κάποιους βαθμούς, αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί. Τα πάντα είναι πιθανά. Εμείς οφείλουμε να κερδίσουμε τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν θα είναι εύκολο».