Βαθμολογία

Οι φούρνοι «Βενέτη» αγοράζουν τον Απόλλωνα

Πολύ κοντά στην αλλαγή σελίδας βρίσκεται η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, καθώς ο Σταμάτης Βελλής συναντήθηκε την Τρίτη με τον επιχειρηματία και «αφεντικό» της αλυσίδας των φούρνων «Βενέτης», Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και ήρθαν σε προφορική συμφωνία για τη μεταβίβαση των μετοχών του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο κ. Σταμάτης Βελλής συναντήθηκε με τον κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη προκειμένου να συζητήσουν και εξετάσουν το ενδεχόμενο της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ" από τον κ. Βελλή στον κ. Μονεμβασιώτη.

Από την πλευρά του, ο κ. Βελλής εξήγησε τους όρους και τις συνθήκες υπό τις οποίες θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση, όροι και συνθήκες που βρήκαν απολύτως σύμφωνο τον κ. Μονεμβασιώτη. Κάτι φυσικά που θα πρέπει να επικυρωθεί και με έγγραφη συμφωνία των δύο μερών.

Κατόπιν αυτού, ο κ. Βελλής εξήγησε στον κ. Μονεμβασιώτη ότι για να ξεκινήσει η διαδικασία απαιτείται η έγγραφη πρόταση του Δ.Σ. του «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» στην οποία να προτείνεται ο κ. Μονεμβασιώτης ως ο επόμενος ιδιοκτητης της ομάδας.

Από την πλευρά του κ Βελλή έγινε σαφές ότι δεν θα ασκήσει βέτο σε οποιαδήποτε πρόταση του δοθεί από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, αρκεί η διαδικασία της μεταβίβασης να γίνει με τους όρους που έχει θέσει ο ίδιος».