Βαθμολογία

Χρυσαυγίτες απειλούν τον Αλεξόπουλο

Λίγες ώρες πριν τη συζήτηση στην ολομέλεια της βουλής για την άρση ασυλίας του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, ο οποίος έχει ανεξαρτητοποιηθεί από τη Χρυσή Αυγή, αποκαλύπτεται ότι είναι συνεχείς οι επιθέσεις εναντίον του από μέλη και βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος.

Μάλιστα την Μεγάλη Εβδομάδα έφτασε να ζητήσει από τις υπηρεσίες της Βουλής να αλλάξει γραφείο ώστε να γλυτώσει από τις συνεχείς ύβρεις.Το γραφείο του ανεξάρτητου βουλευτή βρίσκεται κοντά με τα άλλα γραφεία χρυσαυγιτών βουλευτών επαρχίας που στεγάζονται σε κτίριο του Κοινοβουλίου στην οδό Βουλής.

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του οι απειλές που δέχονται τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του είναι συνεχείς και καθημερινές. Μάλιστα, η ένταση έφτασε στο αποκορύφωμα όταν συνεργάτης του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου δέχθηκε φραστική και σωματική επίθεση από συνεργάτες χρυσαυγιτών βουλευτών.

Μετά το συμβάν ο ανεξάρτητος βουλευτής σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση επικοινώνησε με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής και ζήτησε να αλλάξει άμεσα γραφείο καθώς δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τη ψυχολογική βία και το αίτημα του έγινε δεκτό .

Αύριο οι χρυσαυγίτες βουλευτές φοβούνται ότι ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής μπορεί να προβεί σε αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση της οργάνωσης.

Πηγή: Ιefimerida.gr