Βαθμολογία

Τσέκαρε τους νεαρούς της ΑΕΛ ο Σάκης Αναστασιάδης

Την Τρίτη η πρώτη ομάδα της ΑΕΛ είχε ρεπό (η προετοιμασία ενόψει Όλυμπου Κέρκυρας θα ξεκινήσει αύριο) και ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Τζαναβάρα, Σάκης Αναστασιάσης είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τους νεαρούς παίκτες της ΑΕΛ από τα μικρότερα τμήματα καθώς και κάποιους δανεικούς που επέστρεψαν (97’ – 98’).

Η πρώτη γνωριμία έγινε στο στάδιο Αλκαζάρ παρουσία των προπονητών της ΑΕΛ, Γιάννη Βασιλείου, αλλά και του βοηθού του Παναγιώτη Τζαναβάρα, Σάκη Αναστασιάδη. Εκεί είχαν την ευκαιρία να προπονήσουν τα παιδιά των μικρότερων τμημάτων.

Όλα αυτά λοιπόν ξεκίνησαν σήμερα με το σκεπτικό πως η ΑΕΛ θα πρέπει τη νέα χρονιά να δημιουργήσει και δεύτερη ομάδα στη Football League, το τμήμα Κ – 20. Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και το επόμενο διάστημα και μέσα από αυτή τη διαδικασία να βγει κάτι καλό για τη νέα ΠΑΕ ΑΕΛ.

Μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό της ΑΕΛ, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξεκινήσει σιγά – σιγά με γνώμονα φυσικά το καλό της ΑΕΛ και παράλληλα την αξιοποίηση των ταλέντων του νομού που τόση κουβέντα γίνεται τελευταία…