Βαθμολογία

Συνάντηση Διοικούσας Επιτροπής με Ερασιτέχνες

Το βράδυ στις 21:15 αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΕΛ και φετινό χρηματοδότη της ομάδας, Βαγγέλη Πλεξίδα και εκπροσώπους των ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού μας, παρόντος και του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Λάρισας, Ζήση Γρηγορίου.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κύριο Γρηγορίου, μας πληροφόρησε πως ο κύριος Πλεξίδας θέλει να συναντηθεί με τους εκπροσώπους όλων των ομάδων της Α’ ΕΠΣΛ, καθώς επίσης και με αυτούς των τριών της Α1’ ΕΠΣΛ που προβιβάστηκαν.

Σκοπός της συνάντησης θα είναι η σύσφιξη των σχέσεων της ΑΕΛ με τις ερασιτεχνικές ομάδες, καθώς επίσης και η καλύτερη συνεργασία, ενώ σίγουρα θα πέσει στο τραπέζι και το καυτό θέμα για τους ποδοσφαιριστές του Νομού μας που επιλέγουν ομάδες άλλων Νομών για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Σίγουρα, το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ΑΕΛ δεν έχει ξεκαθαρίσει, με τον Βαγγέλη Πλεξίδα να μην έχει κάποιον θεσμικό ρόλο στην ομάδα, ωστόσο θα ζητηθεί από τα σωματεία του Νομού μας να κάνουν υπομονή και να μην παραχωρήσουν ποδοσφαιριστές σε ομάδες άλλων Νομών, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξελίξεις στην ΑΕΛ.

Αυτό άλλωστε είναι και ένα θέμα που απασχολεί αρκετό κόσμο στην Λάρισα, μιας και τον τελευταίο καιρό έχουν υπάρξει αρκετές περιπτώσεις παικτών που έχουν δοκιμαστεί σε ομάδες της Super League, που προέρχονται από άλλους Νομούς και το ζητούμενο είναι να περιοριστεί αυτήν η διαρροή, ούτως ώστε τα ταλέντα να παραμένουν στην Λάρισα και να αξιοποιούνται από την ΑΕΛ.