Βαθμολογία

Ευχαριστεί Λευκάδια για τη φιλοξενία

Στην φώτο από αριστερά ο Πρόεδρος των Λευκαδίων κ. Γιάννης Καλαιτζίδης και από δεξιά ο Γενικός Διευθυντής του Δωτιέα κ. Στεργιάκης Αχιλλέας.

Ανησυχία υπήρχε στις τάξεις του Δωτιέα Αγιάς για την αντιμετώπιση που θα έχει η ομάδα στο παιχνίδι με τα Λευκάδια, αλλά τελικά η φιλοξενία ήταν άψογη. Η ομάδα της Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τη διοίκηση των Λευκαδίων, τους διαιτητές, αλλά και την αστυνομία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητέ Πρόεδρε, οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής, οι φίλοι της ομάδας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε τόσο σε σας προσωπικά, όσο και σε όλα τα μέλη του διοικητικού σας συμβουλίου, τα θερμά μας συγχαρητήρια για την άψογη και υποδειγματική φιλοξενία που προσφέρατε στα μέλη της αποστολής μας στο μεταξύ μας παιχνίδι την Κυριακή 27/04/2014. Παράλληλα, θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στο διαιτητικό τρίο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ, Κυρίους, Κοεμτζίδη, Λαφαντζή και Καράμπουλα, για την άριστη διαιτησία τους σε ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, τονίζοντας ότι τέτοιες διαιτησίες κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το βοηθούν να κάνει βήματα μπροστά. Θέλουμε επίσης να απευθύνουμε τα δημόσια συγχαρητήρια τόσο στον Αστυνομικό Διευθυντή Νάουσας κ. Κουτσούμπα, όσο και στα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ναούσης για την άψογη τήρηση των μέτρων ασφαλείας και την στάση τους κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα. Τέτοιες νοοτροπίες και συμπεριφορές προάγουν τον θεσμό του ποδοσφαίρου. Αυτά που ενώνουν τους παράγοντες, τους φιλάθλους και γενικά τις ομάδες μας, είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι σας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».

Με εκτίμηση

Αχιλλέας Στεργιάκης Γενικός Διευθυντής