Βαθμολογία

Πέρασε τον Ρίτσαρντ Γκιρ για άστεγο!

Αναγνώριση της υποκριτικής δεινότητας του Ρίτσαρντ Γκιρ ή αγνή -και λίγο αφελής- φιλανθρωπική διάθεση; Ο διάσημος ηθοποιός δέχθηκε με ένα απλό ευχαριστώ τα (κρύα) κομμάτια πίτσας που του προσέφερε γαλλίδα τουρίστρια που τον πέρασε για άστεγο.

Στην ταινία «Time Out of Mind» που γυρίζεται αυτόν τον καιρό, ο Γκιρ υποδύεται έναν μεσήλικα άστεγο που προσπαθεί να επανενωθεί με την κόρη του. Τα γυρίσματα γίνονται στη Νέα Υόρκη.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων σε ανοικτό χώρο, ο Γκιρ έψαχνε στα σκουπίδια ενώ οι κάμερες του συνεργείου τον τραβούσαν από απόσταση. Φαίνεται ότι ήταν τόσο πειστικός που, όπως γράφει η New York Post, μία γυναίκα έσπευσε να του δώσει φαγητό από μία πλαστική τσάντα. Ο Γκιρ δεν βγήκε από τον ρόλο, είπε «ευχαριστώ, να είσαι καλά» και πήρε το φαγητό, κρύα κομμάτια πίτσας. H γυναίκα δεν τον αναγνώρισε.

Η εφημερίδα «εντόπισε» τη γυναίκα, η οποία και αποδείχθηκε ότι ήταν μία γαλλίδα τουρίστρια (που του απάντησε μάλιστα στα γαλλικά όταν την ρώτησε τι έχει η τσάντα) και δήλωσε έκπληκτη όταν είδε τη φωτογραφία της να δίνει φαγητό στον Ρίτσαρντ Γκιρ.

">http://