Βαθμολογία

Την Τετάρτη θα κληρωθούνοι αγώνες μπαράζ β΄ κατηγορίας

Μεθαύριο Τετάρτη 30 Απριλίου και ώρα 19.30, στα γραφεία της Ένωσης, από τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Λευτέρη Γρηγοριάδη και παρουσία των εκπροσώπων των ενδιαφερομένων σωματείων, που καλούνται να παραβρεθούν, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ του πρωταθλήματος της β΄ κατηγορίας, όπως αυτοί προβλέπονται από την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα. Θα γίνει πρώτα η κλήρωση των αγώνων μεταξύ των πρωταθλητών των 3 ομίλων της β΄ κατηγορίας, για την ανάδειξη του «υπερπρωταθλητή» της κατηγορίας. Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον «τιμητικό» αυτό τίτλο είναι οι:

-ΑΟ Νέων Καρυών (1ος όμιλος)

-Ακαδημία Τυρνάβου (2ος όμιλος)

-Προοδευτική Ανάβρας (3ος όμιλος)

Κάθε ομάδα από τις προαναφερόμενες θα αντιμετωπίσει τις άλλες δύο σε απλούς αγώνες, δίνοντας 1 αγώνα στην έδρα της και 1 εκτός αυτής, θα κάνει δε και 1 ρεπό. Το πρώτο «ζευγάρι» θα αγωνιστεί το προσεχές Σαββατοκύριακο.

ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 2ων ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΜΙΛΩΝ

Θα ακολουθήσει η κλήρωση των αγώνων μπαράζ μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν τη δεύτερη θέση της βαθμολογία των 3 ομίλων της β΄ κατηγορία και από τους αγώνες αυτούς θα αναδειχθούν οι άλλες 2 ομάδες που θα ανεβούν στην Α1  κατηγορία. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες μπαράζ είναι οι:

-Απόλλων Βρυσιών (1ος όμιλος)

-Αστέρας Τυρνάβου (2ος όμιλος)

-Δήμος Πλατυκάμπου (3ος όμιλος)

Κάθε ομάδα από τις προαναφερόμενες θα αντιμετωπίσει τις άλλες δύο σε απλούς αγώνες, δίνοντας 1 αγώνα στην έδρα της και 1 εκτός αυτής, θα κάνει δε και 1 ρεπό. Το πρώτο «ζευγάρι» θα αγωνιστεί το προσεχές Σαββατοκύριακο.

ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αγώνες μπαράζ θα δώσουν και οι ομάδες που κατέλαβαν την 11η θέση της βαθμολογίας των ομίλων τους, για την ενιαία κατάταξή τους στην γενική βαθμολογία της κατηγορίας. Οι ομάδες αυτές είναι οι:

-ΣΦ ΛΑΡΙΣΑ ΄88 ( 1ος ομιλος)

-Πελασγιώτιδα (2ος όμιλος)

-Χείμαρρος Μαρμαρίνης ή Θερμαϊκός Στομίου (3ος όμιλος) - Οι δύο αυτές ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αγώνα «νοκ άουτ», ο νικητής θα λάβει την 11η θέση του ομίλου και θα συμμετάσχει στους αγώνες μπαράζ για την ενιαία κατάταξη. Σύμφωνα με τα παραπάνω, οι ομάδες ΣΦ Λάρισα και Πελασγιώτιδα αποτελούν το πρώτο ζευγάρι των αγώνων μπαράζ που θα παίξει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ ο νικητής του αγώνα Μαρμαρίνης - Στομίου θα θεωρηθεί ότι έχει ρεπό την α΄ αγωνιστική.