Βαθμολογία

Έχασε παρά τις ευκαιρίες ο Αμπελωνιακός

Ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε μέσα στην Νεοκαισάρεια ο Αμπελωνιακός, όπου ηττήθηκε με αυτό το σκορ από τον Αχιλλέα και πλέον πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. Η ομάδα του Νομού μας, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, κοίταξε το παιχνίδι στα μάτια και κατάφερε να απειλήσει από το πρώτο 5λεπτο, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, κυρίως με Κακαβίτση και Μπίκο.

Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια, ενώ στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ο Κακαβίτσης έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία από τα δύο μέτρα να πετύχει γκολ. Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε αισθητά και η μοναδική ευκαιρία που είχε η ομάδα του Νομού μας, ήταν στο 51ο λεπτό όταν ο Κακαβίτσης, έκανε ένα σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες της Νεοκαισάρειας κατάφεραν να προηγηθούν στο 87’ με τον Μακράκη, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Αμπελωνιακός(Δημήτρης Καπετανόπουλος): Τρούκης, Γκαμπέτας, Τζιαρτζιάνης(88’ Συκιώτης), Πολύζος, Μεζίνι, Κομισόπουλος, Κούρο, Μπίκος, Νάστας(70’ Αλεξανδρής), Ρόκα(80’ Μαυρίδης), Κακαβίτσης.