Βαθμολογία

Παλικαρίσιο διπλό για τον Μαχητή

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Μαχητής Τερψιθέας, που κέρδισε με σκορ 0-1 μέσα στον Δομοκό τον τοπικό Αχιλλέα και έτσι πολλαπλασίασε τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Νομού μας πήγε μέχρι τον Δομοκό αποφασισμένη να πάρει το τρίποντο, κάτι που πέτυχε στο τέλος, όταν ο Νικούλης με απευθείας κόρνερ έκανε το 0-1.

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν ένα δοκάρι στο 70ο λεπτό, όπως επίσης και ο Μαχητής έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ προηγουμένως. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Αχιλλέας Δομοκού τελείωσε το παιχνίδι με δύο παίκτες λιγότερο, μιας και αποβλήθηκαν οι Τσιλίκας και Καλαμάτας στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση.

Αχιλλέας Δομοκού(Κώστας Κολομητρούσης): Κουτσούμπας, Τσιλίκας, Ξεζώνοτος, Καλαμάτας, Αναστασίου, Μέντεζ(57’ Φραταράκου), Μαλισιόβας, Αλαμάνης(68’ Κάπος), Κατσαλώτρος, Λομεάνα, Ζαχαράκης(79’ Μπουγιώτας).

Μαχητής Τερψιθέας(Νίκος Σταυροθεόδωρος): Μπρέλλας, Λιλολάρι, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου, Μπουρουζίκας, Φλώρος, Νικούλης(87’ Παυλόπουλος), Μολάς, Πατσιαβούρας, Κυριάκος(79’ Μαλάκος), Σαββίδης(62’ Κρεββατάς).