Βαθμολογία

«Απόλυτα επιτυχημένη η χρονιά για το Βλαχογιάννι»

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΩΣ ΓΙΑ 11η ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΦΑΚΙΤΣΑΣ!

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στο athleticlarissa.gr ο Γενικός Αρχηγός της Δόξας Βλαχογιαννίου κ. Αντώνης Στεργιούλας. Συγκεκριμένα μετά το νικηφόρο παιχνίδι στο Ομορφοχώρι, αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αναλυτικά τόνισε: «Είμαστε όλοι πολύ ικανοποιημένοι για την πορεία της ομάδας μιας και ο αρχικός μας στόχος ήταν να είμαστε στην 5αδα, τον πετύχαμε επάξια και τερματίσαμε 3η.

Στην αρχή της χρονιάς, προσπαθήσαμε και βρήκαμε παίκτες που θα βοηθούσαν την ομάδα. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο ρόστερ της ομάδας ήταν μεγάλα ονόματα, όπως ο Κοντοθανάσης, ο Μήσιος, ο Λιόλιος, ο Βάλλας, ο Ιωαννίδης.

Εκτός από αυτό δώσαμε ευκαιρίες και σε νέα παιδιά (ταλέντα 16 ετών, Αλεξίου, Τασιούλης, Σεϊζης), παίκτες που έκαναν μια πολύ καλή χρονιά. Εκτός από αυτό όμως δώσαμε μεγάλη βαρύτητα και στο κύπελλο και καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό.

Συνεχίζουμε με τον ίδιο κορμό και τη νέα χρονιά και τον ίδιο προπονητή, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Νίκος Φακίτσας ο μακροβιότερος προπονητής σε μια ομάδα (10 στον αριθμό) εκ των οποίων τα πέντε τελευταία η ομάδα είναι στην πρώτη κατηγορία.

Η ομάδα θα ενισχυθεί εκεί που πονάει τη νέα χρονιά και πάνω απ’ όλα θα παίξει καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε εκτός από τον πρόεδρο κ. Σαπουνά, τον προπονητή, τους παίκτες και τον κόσμο μας που χάρη στην δική του στήριξη έχουμε γίνει πιο δυνατοί και ανεβήκαμε τόσο ψηλά!».

Τα τρία ταλέντα της ομάδας που αγωνίστηκαν στο Ομορφοχώρι. Από αριστερά ο Αλεξίου, στο κέντρο ο Τασιούλης Δ. και δεξιά ο Σεϊζης