Βαθμολογία

Πρωταθλήτρια με νίκη η Δήμητρα Γιάννουλης

Με τον καλύτερο τρόπο κατάφερε να κλείσει την χρονιά της η Δήμητρα Γιάννουλης, που είναι η φετινή πρωταθλήτρια του Νομού μας, μιας και κέρδισε με σκορ 1-0 τον Φαλανιακό και ολοκλήρωσε έτσι μια χρονιά επιτυχημένη από κάθε άποψη. Πλέον, την ομάδα της Γιάννουλης περιμένει ο δύσκολος δρόμος των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Το νικητήριο γκολ για την ομάδα των Γιάννη Μπουρνάκα και Βασίλη Μπακογιάννη, το πέτυχε στο 58ο λεπτό ο Τζιόλας με σουτ έξω από την περιοχή. Κατά τα άλλα, ο Χατζημπύρος είχε δοκάρι στο 28’, όπως επίσης και ο Μακανίκας στο 55’, ενώ από την πλευρά του ο Φαλανιακός απείλησε κυρίως με τους Γωγάκο και Μανακούσιο, ενώ στο 8’ είχε δοκάρι με τον Σέσι.

Δήμητρα Γιάννουλης(Γιάννης Μπουρνάκας-Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Φατούρας, Μπαρούτας, Κοντοδήμος(50’ Κοταρέλας), Πότσης, Μανάκας, Εμμανουήλ, Τζιόλας, Μακανίκας(60’ Πάσιος), Σπανός, Χατζημπύρος(50’ Μαλαβιέζος).

Φαλανιακός(Φεραίος Γιαννακός): Μιγδάνης, Παύλου, Πανταζής, Κολοβός Κ., Πολύζος, Βαρσάμης, Φατούρας(70’ Σακελλαρίου), Σέσι, Γωγάκος(75’ Σαχίνι), Μανακούσιος(80’ Καρανάσιος), Τσέτσιλας.