Βαθμολογία

Νίκη και δεύτερη θέση για την Χάλκη

Νίκη με σκορ 1-4 κατάφερε να πάρει ο Ηρακλής Χάλκης μέσα στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» κόντρα στην ομάδα του Αβέρωφ και τερμάτισε δεύτερος στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατάφεραν να προηγηθούν από νωρίς και να παν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 0-2 υπέρ τους. Ο Τζατζάκης ήταν αυτός που έκανε το 0-1 στο 22ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης σημείωσε και το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Νίκου Ανδρέου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Χάλκης πέτυχε και τρίτο τέρμα, πάλι με τον Τζατζάκη που πέτυχε χατ τρικ στο 65’, όμως λίγο αργότερα το Αβέρωφ κατάφερε να μειώσει με τον Ελευθέρογλου Α. Το τελικό 1-4, διαμόρφωσε ο Κουσιώρας Ν., με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και ήταν εύστοχος στην εκτέλεση του.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ(Φώτης Πλίτσης): Μπουρονίκος, Λισγάρας, Περδίκης, Ελευθέρογλου Γ., Βαΐτσης, Καψάλης, Μητρακούλης, Μπάρδας Β., Ελευθέρογλου Α., Καφφές, Κίτσιος.

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Καφφές, Γουργιώτης, Πρίφτης, Αλμυρούλης, Τσιλιάκος Ι., Ρέψης, Βογιατζής Χρ., Τζατζάκης, Παπαδημητρίου, Κουσιώρας Κ.