Βαθμολογία

Σταμάτησε στα οκτώ ο Κεραυνός

Ευρεία νίκη με σκορ 8-0 κατάφερε να πάρει ο Κεραυνός Παραποτάμου στην τελευταία αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ, απέναντι στον Όλυμπο/Μύτικα Καλυβίων και από ότι φαίνεται εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα του Παραποτάμου, είχε σε μεγάλα κέφια τον δεινό σκόρερ Άρη Καπετάνιο που κατάφερε να πετύχει 4 γκολ και την οδήγησε με αυτόν τον τρόπο στην νίκη, απέναντι στην ομάδα των Καλυβίων που να σημειωθεί ότι κατέβηκε να αγωνιστεί με εννέα παίκτες.

Η αρχή έγινε στο 5ο λεπτό, όταν ο Καπετάνιος έκανε το 1-0, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε και άλλα δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, στο 12’ και στο 18’ κάνοντας το 3-0, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, ο Καπετάνιος πέτυχε και τέταρτο γκολ στο 52’, ενώ ο Παππάς έκανε το 5-0 στο 60ο λεπτό. Πέντε λεπτά αργότερα ο Βασίλης Σερίφης έκανε το 6-0 στο 65’ για να ακολουθήσει ο Ζήκος που αν και τερματοφύλακας μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή και κατάφερε να σκοράρει. Τέλος, το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88’ ο Βασίλης Σερίφης που πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα.

Κεραυνός Παραποτάμου(Ζήσης Ζιάγκας): Τζιουζέπε, Ζυγοροδήμος(46’ Ζήκος), Καραούλης, Δαλακώνης(32’ Βασίλεβ), Παππάς, Πάσχος, Σαΐτης(30’ Σερίφης Β.), Κουκουτσέλος, Σερίφης Τρ., Καπετάνιος, Ναΐμ.