Βαθμολογία

Το πήρε ο Σμόλικας

Νίκη με σκορ 3-2 απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας κατάφερε να πάρει ο Σμόλικας Φαλάνης στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ και πλέον τα πράματα είναι πιο σίγουρα όσον αφορά την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, μιας και τερμάτισε στους 51 βαθμούς.

Η ομάδα της Φαλάνης, μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Κόκρας βρήκε με ωραίο γύρισμα τον Δάσσιο και αυτός έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έκανε το 2-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κολοβού, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν και σε τρίτο γκολ, όταν στο 65’ ο Τσιρόπουλος έκανε το 3-0 μετά από γύρισμα του Λιανού. Η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε να μειώσει στο 80’ με τον Φιλίππου Γ., ενώ ο Φιλίππου Β’ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 στο 85ο λεπτό.

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Γραβάνης, Λιανός, Νεστορίδης, Θάνος(65’ Τανάγιας Χρ.), Δολιάνης, Κολοβός, Μπαρούτας, Κόκρας, Πατσής, Τσιρόπουλος, Δάσσιος(46’ Τανάγιας Γ.)

Ηρακλής Λάρισας(Τάκης Παραφέστας): Μαγαζιώτης, Κασνακούδης, Ζιούστης, Ντελόπουλος, Τσέλιγκας, Σάββας, Φιλίππου Β., Χατζής(75’ Μπακαρός), Κουρούμαλος(80’ Φιλίππου Γ.), Λουκανίκας(35’ Βάσσος λ.τ.), Μπέης.