Βαθμολογία

Πέταξε στην Ελασσόνα ο Αετός

Νίκη με σκορ 1-4 κατάφερε να πάρει μέσα στο γήπεδο της Ελασσόνας ο Αετός Μακρυχωρίου και πλέον περιμένει να δει τι θα γίνει με τους εκπροσώπους του Νομού μας στην Γ’ Εθνική, ούτως ώστε να ξέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου.

Η ομάδα του Μακρυχωρίου ήταν καταιγιστική και κατάφερε να πάρει από νωρίς κεφάλι στο σκορ, όταν μόλις στο 8ο λεπτό ο Νασιάκος βρήκε με σέντρα τον Γκαραλιάκο που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Στο 22’ ο Παναγιώτης Φουσίκας κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του Αετού με τις δύο ομάδες να παν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-2.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κεχαγιά έβγαλε μια σέντρα και ο Φουσίκας με κεφαλιά έγραψε το 0-3, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Νικούλη μετά από ωραία κάθετη πάσα του Τέα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Τέλος, το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν σε 1-4, στο 75ο λεπτό, όταν ο Πρέγκα ανατράπηκε στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σισμανίδης, που διαμόρφωσε και το τελικό σκορ.

Π.Ο.Ε.(Νίκος Οικονόμου): Γκουτζουρέλας(75’ Νταλούκας λ.τ.), Αβέλας, Καλύβας(60’ Σκάντζος), Ζυγογιώργος, Μπούσιας, Κουτσογιάννης, Πρέγκα, Λίκα, Καραμάνος, Σισμανίδης, Ντούφας(46’ Αθανασέλος).

Αετός Μακρυχωρίου(Στέλιος Φουσίκας): Πουτσιάκας, Νασιάκος, Κεχαγιά, Χρόνης, Τίκος, Κανάκης, Γκαραλιάκος, Θεμελής(74’ Γραβάνης), Φουσίκας Π.(62’ Χριστιανίδης), Τέας, Νικούλη(82’ Κυρίτσης).