Βαθμολογία

Κέρδισε και περιμένει το Καλοχώρι

Νίκη με σκορ 0-1 κατάφερε να πάρει το Καλοχώρι μέσα στην Μελιβοία για την τελευταία αγωνιστική στην Α’ ΕΠΣΛ, όπου επικράτησε με αυτό το σκορ του Φιλοκτήτη και πλέον περιμένει να δει τι θα κάνει η Γιάννουλη στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν αμφίρροπο, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως υπήρξαν δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα, μιας και στο 70’ αποβλήθηκε ο Δαλαμπύρας για τους γηπεδούχους και στο 87’ ο Μάρκου Κ. για τους φιλοξενούμενους.

Το νικητήριο γκολ για την Αναγέννηση το πέτυχε στο 85ο λεπτό ο Σαΐτης με πλασέ μετά από κόρνερ του Μάρκου Κ., ενώ ο δεύτερος έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 72’ να σκοράρει όταν έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα κόλλησε στα νερά, ακριβώς πάνω στην γραμμή. Επιπλέον, ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 30’, όπως επίσης και ο Σαμπάνης στο 65ο λεπτό. Τέλος, να σημειωθεί πως ο Φιλοκτήτης απείλησε κυρίως με τους Ντούμο και Λάιο όμως να μην βρίσκουν στόχο.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Δημήτρης Τσέτσιλας): Γεωργούλας, Πενίκης Β.(50’ Πασιάς Π.), Κατσιάνος, Σελήνης, Παπαηλίας, Δαλαμπύρας, Κορδαλής, Σενκάι(65’ Πασιάς Δ.), Ντούμος, Λάιος(80’ Γκουντάρας Ν.), Γκουντάρας Η.

Αναγέννηση Καλοχωρίου(Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Σαμαράς, Μάρκου Β., Λίτσιος, Καραΐσκος, Σαΐτης, Έξαρχος, Σπυρόπουλος(73’ Λίταινας), Λιούσκας(64’ Καπετάνι), Μάρκου Κ., Σαμπάνης(85’ Λούγκος).