Βαθμολογία

Μαύρη μέρα για τον Απόλλωνα Λάρισας!

Δύσκολες στιγμές για τον Απόλλωνα Λάρισας! Ο ουρανός πάνω από το γήπεδο της Φιλιππούπολης το Σάββατο το απόγευμα ήταν μουντός και η στεναχώρια μεγαλύτερη όλων όσων αγαπούν αυτό το σωματείο που είναι αναμφίβολα ένα από τα ιστορικότερα στο νομό.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Παρά τη νίκη με ανατροπή (3-2) επί του Αχιλλέα, η ομάδα του Απόλλωνα δεν κατάφερε να διατηρηθεί στην κατηγορία και από τη νέα χρονιά θα μετέχει στην Α1 ΕΠΣΛ.

Σίγουρα έγιναν πολλά λάθη ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια με την ομάδα να παίρνει την κάτω βόλτα (δεν είναι επί του παρόντος να πούμε περισσότερα αλλά θα επανέλθουμε σύντομα).

Από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι δυσκολότερα με το μέλλον στο ιστορικό σωματείο να είναι αβέβαιο. Είναι κρίμα πάντως να βλέπεις την τελευταία αγωνιστική μια ομάδα να παίζει το τελευταίο της χαρτί και να μην συμπληρώνει ούτε 18αδα…

Το φιλμ του αγώνα

11’ Ο Αντωνόπουλος έκανε το φάουλ από αριστερά, δύσκολα έδιωξε ο Κουτσουκέρας.

43’ Ο Τασιόπουλος από αριστερά έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση δύσκολα ο τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ.

44’ Ο Εμμανουήλ έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, την τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.

53’ Ο Αντωνόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ, δύσκολα ο κίπερ του Αχιλλέα έδιωξε σε κόρνερ.

57’ Ωραίος συνδυασμό Γκατζόγια – Μπένου ο τελευταίος έκανε το σουτ, ο Μπακαρός έδιωξε ασταθώς και στην επαναφορά ο Θεοχάρης χωρίς δυσκολία άνοιξε το σκορ (0-1).

68’ Ο Μπένος με ψυλοκρεμαστό σουτ από μπαλιά του Αντωνιάδη βλέπει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα (0-2).

75’ «Κεραυνός» του Αντωνόπουλου, ο Απόλλωνας μειώνει σε 1-2.

78’ Από κόρνερ του Αντωνόπουλου ο Μπουτακίδης με κεφαλιά κάνει το 2-2.

83’ Ο Καρβούνης έκανε τη σέντρα, αναταραχή μέσα στην περιοχή και πάνω στην προσπάθεια να διώξουν οι παίκτες του Αχιλλέα, έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα (3-2).

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Αργυρούλης): Μπακαρός, Εμμανουήλ, Μαρούδης, Σάλα, Σούλι, Χούσα, Καρβούνης, Τασιόπουλος (70’ Ρεσίτης), Κολοβός, Αντωνόπουλος, Σαμαράς (60’ Μπουτακίδης).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Μαργαριτόπουλος, Λυμπέρης, Παπαγεωργίου, Αντωνιάδης, Παλαμίδας (61’ Πατσιούρας), Γκατζόγιας, Τσιανάκας, Τσούλης (80’ Ξυνογαλάς), Μπένος (73’ Δημακόπουλος), Θεοχάρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουρδής, Ρεντόπουλος, Πιτσαρή.