Βαθμολογία

Μοντέλα: «Θα μείνω στη Φιορεντίνα»

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Βιντσέντζο Μοντέλα τα σενάρια που τον ήθελαν να αντικαθιστά τον Κλάρενς Ζέεντορφ στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν, ξεκαθαρίζοντας σε δηλώσεις του ότι θα μείνει στη Φιορεντίνα και την επόμενη σεζόν.

«Είναι ωραίο να ακούω φήμες για μένα και τη Μίλαν, μου θυμίζει τον καιρό που ήμουν παίκτης με τη Ρόμα και κάθε χρόνο μια νέα ομάδα θα ερχόταν για να με προσεγγίσει» τόνισε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός, με δηλώσεις του στο «Rai Sport», και συμπλήρωσε: «Θα μείνω σίγουρα στη Φιορεντίνα, δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό. Απλά σκεφτόμαστε τι χρειάζεται να κάνουμε για την επόμενη σεζόν».

Ο Μοντέλα ανέλαβε τα «ηνία» της Φιορεντίνα το 2012 και οδηγεί την ομάδα σε επιτυχίες. Οι «βιόλα» έχασαν μία θέση για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ την τελευταία αγωνιστική της περυσινής σεζόν, όπου τερμάτισαν τέταρτοι, ωστόσο βελτιώθηκαν σημαντικά σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη περίοδο, όταν είχαν καταλάβει τη 13η θέση στο Kαμπιονάτο.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην τέταρτη θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος με 58 βαθμούς, 10 λιγότερους από την τρίτη Νάπολι και δύο περισσότερους από την Ίντερ, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος, ενώ αντιμετωπίζουν τους «παρτενοπέι» στον τελικό του Κυπέλλου (3/5).

Πηγή: zougla.gr