Βαθμολογία

«Ξέρουν στην Ρεάλ τι τους περιμένει»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει μια «κόλαση» στη ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου την επόμενη Τρίτη, σύμφωνα με την πρόβλεψη του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της γερμανικής ομάδας, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

«Η ήττα (σ.σ. 0-1) δεν ήταν το αποτέλεσμα που περιμέναμε» παραδέχθηκε ο διοικητικός ηγέτης της Μπάγερν. «Είμαι όμως σίγουρος ότι μπορούμε να διορθώσουμε τα πράγματα και πως την άλλη Τρίτη θα είναι ένα "καυτό" ματς, με 70 χιλιάδες οπαδούς παραταγμένους με την ομάδα» πρόσθεσε ο «Κάλε». Στο βίντεο που κυκλοφόρησε από την «Bild», ο Ρουμενίγκε πρόσθεσε ότι έχει την εντύπωση πως η Ρεάλ δεν είναι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης.

«Ξέρουν τι τους περιμένει στο Μόναχο» είπε χαρακτηριστικά και για να δώσει έμφαση στα λεγόμενά του θυμήθηκε τον αγώνα ρεβάνς της «βασίλισσας» με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, στον οποίο η ισπανική ομάδα ηττήθηκε 2-0 και παραλίγο να αποκλειστεί. Όπως είπε λοιπόν, σε σχέση με το τι θα πρέπει να αναμένει η Ρεάλ στη Βαυαρία, η αναμέτρηση με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ «ήταν ένα ήσυχο παιχνίδι».