Βαθμολογία

Έπαιξαν μπάλα για καλό σκοπό

Με επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία των τεσσάρων ομάδων του δήμου Κιλελέρ, ΑΕΔ Νίκαιας, ΑΟ Νέων Καρυών 2012, ΑΟ Μυραϊκός και Νίκαια 2012 B.C. να δώσουν έναν φιλανθρωπικό αγώνα στο γήπεδο της Νίκαιας «Μίμης Τσιβούλης». Η ενέργεια αυτή καθιερώθηκε πλέον ως θεσμός καθώς είναι η δεύτερη φορά που λαμβάνει χώρα μετά τον αντίστοιχο φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο στην Νίκαια, ανανεώνοντας το ραντεβού για τα επόμενα Χριστούγεννα.

Σε ένα άκρως οικογενειακό και γιορτινό κλίμα λοιπόν, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας με την συμμετοχή αθλητών και από τις τέσσερις ομάδες προσφέροντας στον κόσμο που παρευρέθηκε χαμόγελα και μηνύματα αγάπης αλλά και αρκετό θέαμα στον αγωνιστικό χώρο.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε με την στήριξη όλων όσων δώσαν το παρών έφτασε τα 610 ευρώ και θα δοθεί από τα Δ.Σ. των ομάδων στον φιλανθρωπικό σύλλογο «Αγάπη» του οποίου η δράση και η προσφορά είναι αξιέπαινη και εκπροσωπήθηκε στο γήπεδο από την ταμία του συλλόγου κ. Ζωή Χονδρονάσιου.

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία στο γήπεδο του δημάρχου Κιλελέρ κ. Ρίζου Κομήτσα καθώς και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Γιώργου Πασχούδη οι οποίοι στήριξαν στο έπακρο την ενέργεια αυτή. Πολύτιμη και τιμητική επίσης ήταν η παρουσία του κ. Στέλιου Καραφέρια ο οποίος κάλυψε τον αγώνα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Το παρών επίσης δόθηκε και από τον κ. Γιώργο Μπόλια καθώς και από πλήθος κόσμου που γέμισε την κερκίδα του γηπέδου. Τα Δ.Σ. των ομάδων νοιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον κόσμο που παρευρέθηκε και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους καθώς επίσης και τον φροντιστή του γηπέδου κ. Δημήτρη Λυμτσιούλη ο οποίος έκανε τα πάντα για τη σωστή και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Για την ιστορία, στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες που αγωνίστηκαν οι οποίες με παίκτες ανακατεμένους και από τις τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες, αναδείχθηκαν ισόπαλες 6-6.