Βαθμολογία

Μπουρνάκας: «Έχουμε εικόνα των αντιπάλων μας»

Η Δήμητρα Γιάννουλης, έχοντας εξασφαλίσει εδώ και καιρό την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, άρχισε να προετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, όπου θα αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές των Νομών Πιερίας, Μαγνησίας και Καρδίτσας.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Το athleticlarissa, ήρθε σε επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Μπουρνάκα ο οποίος δήλωσε τα εξής σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας του: «Έχουμε εικόνα των αντιπάλων μας στα μπαράζ. Βέβαια, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει όσον αφορά τους Νομούς Πιερίας και Καρδίτσας, μιας και μόνο στην Μαγνησία υπάρχει πρωταθλητής, που είναι και πάλι η ομάδα της Νέας Αγχιάλου. Όσον αφορά τον Νομό Πιερίας, υπάρχει μπαράζ ανάμεσα σε Περίσταση και Καρίτσα, ενώ στην Καρδίτσα ισχύει το ίδιο με Παλαμά, Προάστιο και Μυρίνη να έχουν το προβάδισμα στα μπαράζ. Εμείς, έχοντας δει όλες αυτές τις ομάδες ξέρουμε πως υπάρχει ένα θέμα με τα γήπεδα, μιας και αγωνίζονται σε μικρά γήπεδα.

Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου, είναι η περσινή ομάδα επομένως υπάρχει εμπειρία και ξέρουν πάνω κάτω τι θα αντιμετωπίσουν. Θεωρώ ότι θα είναι ένας δυνατός αντίπαλος, ενώ το πρώτο ματς εναντίον τους θα είναι για εμάς οριακό. Σχετικά με την Πιερία, το επίπεδο έχει πέσει αισθητά σε σχέση με πριν από 3 χρόνια, ενώ οι ομάδες της Καρδίτσας δεν μας φοβίζουν. Πιστεύω πως όλα εξαρτώνται από το πώς θα παίξουμε εμείς και περισσότερο υπολογίσιμος αντίπαλος είναι η Νέα Αγίχαλος γιατί έχει εμπειρία, όμως εμείς έχουμε ταχύτητα. Εμείς ακόμα δεν έχουμε την σκέψη μας εκεί, αλλά θέλουμε να έχουμε καλό ρυθμό. Υπάρχει φιλοδοξία και θέληση στην ομάδα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».