Βαθμολογία

Επέστρεψε γεμάτη εμπειρίες η Ακαδ. της Αστραπής Νέας Πολιτείας

Γεμάτοι από νέες εμπειρίες επέστρεψε η ομάδα junior της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αστραπής Νέας Πολιτείας στην πρώτη της συμμετοχή σε πανελλήνιο τουρνουά από τις 13 έως 16 Απριλίου στην Κατερίνη. Η ευκαιρία δόθηκε έπειτα από πρόσκληση στην ακαδημία  μέσω του προπονητή της κου Γιώργου Καφφέ, παλιού άσου του Παναθηναϊκού για την συμμετοχή του τμήματος στο τουρνουά που διοργανώνει κάθε χρόνο η ακαδημία του Παναθηναϊκού με την επωνυμία green youth cup, με συμμετοχή αθλητών γεννημένων από το 1999 και μετά και φέτος ήταν η 8η χρονιά. Η διοργάνωση είχε σαν βάση το ξενοδοχείο Mediterranean Village στην παραλία Κατερίνης ενώ οι αγώνες διεξήχθησαν στα γήπεδα της Ολυμπιακής ακτής και στα γήπεδα του Κορινού.

Λόγω της πρώτης συμμετοχής αποφασίστηκε η αποστολή μόνο της ομάδος junior με αθλητές γεννημένους το 2003-4-5.Η αποστολή αποτελούνταν από τους νεαρούς Μακρή Ιωάννη, Μπλάντα Βασίλη, Θωμά Σταυροθόδωρο, Νατσίδη Γεώργιο, Παπαδάκο Γαβριήλ, Μπόνια Αχιλλέα, Αθανασόπουλο Δημήτρη, Σούρλα Κων/νο, Μπαλή Βαγγέλη, Μάρκου Ζάτσε, και Νότα Γιώργου.

">http://

Προπονητές και συνοδοί της ομάδας ήταν οι Γιώργος Καφφές και Δημήτρη Αρσένης, ενώ τους αγώνες παρακολούθησαν από την ομάδα ο πρώην πρόεδρος της ομάδας και μέλος της ΕΠΣΛ κος Σκάρλος Χρήστος, ο προπονητής της μεγάλης ομάδας κος Τσακμακίδης Γιάννης και ο γεν. αρχηγός κος Κυριάκης Γιάννης καθώς και πολλοί γονείς και φίλοι των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Συνολικά πήραν μέρος περίπου 450 αθλητές με ομάδες από κάθε περιοχή της Ελλάδος αλλά και ομάδες από την μακρινή Αυστραλία, Ισραήλ, Κύπρο κλπ. Η ομάδα της Αστραπής τοποθετήθηκε στον πρώτο όμιλο της αντίστοιχης ηλικιακής ομάδας και αντιμετώπισε σε διαδοχικούς αγώνες τις ομάδες του Αλίμου, των Ποντίων Κατερίνης, του Αιγίου, της Λαμίας και της Πρέβεζας. Πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις οι μικροί άσοι πέτυχαν 5 νίκες στην σειρά τελειώνοντας αήττητοι τους αγώνες, η μοναδική ομάδα του τουρνουά που  κατάφερε να πάρει το απόλυτο στις νίκες.

Στην τελετή λήξης που έγινε στην μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου οι αθλητές χειροκροτήθηκαν παραλαμβάνοντας τα μετάλλια τους ενώ οι προπονητές τους  Καφές και Αρσένης γίνανε δέκτες πολλών συγχαρητηρίων για την δουλειά τους στην Ακαδημία από τους παλιούς άσους του τριφυλλιού κους Καπουράνη, Μαρκο και Μπατσινίλα, ενώ υπάρχει  πλέον πρόσκληση για μετάβαση και των υπολοίπων τμημάτων της ομάδας στο Απήλιο στην έδρα του Παναθηναϊκού για φιλικούς αγώνες καθώς και ανανεώθηκε το ραντεβού των μικρών για του χρόνου πλέον, με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή των αθλητών της Αστραπής έπειτα από την πολλή καλή εμφάνιση των junior.