Βαθμολογία

Ερμής: Το βάρος στον Αραμπατζή

Η διοίκηση του Ερμή έχει ξεκαθαρίσει στον Γιάννη Αραμπατζή ότι ενδιαφέρεται να ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας, ωστόσο δεν είναι εύκολη περίπτωση. Ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στην ομάδα της Αραδίππου, και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, κυρίως από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Αραμπατζής δεν λέει ότι στην παραμονή του στον Ερμή, εξάλλου είναι μεγάλη η πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκά προκριματικά, ωστόσο τον ενδιαφέρει η προοπτική να επιστρέψει στην Ελλάδα. Οι επαφές συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες θα διαφανεί αν θα παραμείνει ή όχι στον Ερμή.

Πάντως ο σχεδιασμός της νέας σεζόν βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, καθώς βασικά στελέχη της ομάδας ανανέωσαν το συμβόλαιο του και παραμένει. Ο λόγος για τους Τσίνα, Μπέμπα, Ζάρκοβιτς, Ντε Πίνα, Χρυσοστόμου, Ενρίκε και Τακπατζούμι, ενώ έπονται σύντομα οι επόμενες ανακοινώσεις με Μοράν και Αλίμι.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα καλείται να μείνει συγκεντρωμένη μέχρι τον μεγάλο τελικό κυπέλλου, καθώς μεσολαβούν πολλά παιχνίδια πρωταθλήματος και θα είναι επιτυχία η παραμονή δτην πρώτη τετράδα. Από το επόμενο παιχνίδι από το οποίο θα λείψουν οι Παουλίνιο, Κωνσταντίνου (τραυματίες) και Τσίνα (τιμωρημένος).

Πηγή: shootandgoal.com