Βαθμολογία

Θρήνος στην Κρήτη για 25χρονο ποδοσφαιριστή

Την Κυριακή του Πάσχα ο 25χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Γυπαράκης έχασε τη ζωή του όταν κατά τη διάρκεια γλεντιού στα Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου ένας 40χρονος έβγαλε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, το όπλο κάποια στιγμή έπαθε εμπλοκή και μετά από λίγο μία από τις σφαίρες χτύπησε θανάσιμα τον Γιώργο Γυπαράκη, ενώ μία άλλη τραυμάτισε στο μάτι έναν 23χρονο.

Ο 40χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Γιώργου Γυπαράκη. Η Ασή Γωνιά, ομάδα που αγωνιζόταν ο τελευταίος, εξέδωσε ανακοίνωση για τον άδικο χαμό του. Σε αυτή αναφέρει:

«Σε μεγάλο πένθος βυθίστηκε η Ασή Γωνιά από τον άδικο και αναπάντεχο χαμό του αγαπημένου της Γιώργου Γυπαράκη. Μαζί με όλο το χωριό πενθεί και κλαίει ο Αθλητικός Όμιλος Ασή Γωνιάς που έχασε τον “Τουμπα” της. Ένα παιδί στολίδι μέσα και έξω από τα γήπεδα. Ο χαμός του έχει συγκλονίσει όλο το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο, και όχι μόνο, γιατί ήταν αγαπητός σε όλους.Συμπαραστάτης στην οικογένειά του, πατέρας και αδερφός. Πρώτος στις κοινωνικές του υποχρεώσεις, στον χορό, το τραγούδι, στο ποδόσφαιρο. Θα μας λείψεις Γιώργο μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».